SİİRT BELEDİYESİ EVİ YANAN AİLEYE DESTEK OLDU

17 Ağustos 2019 Cumartesi 17:34:05

Siirt Merkez Alan Mahallesi 1658. sokakta bulunan Sıddık Aslanhan’a ait konutta çıkan yangında can kaybı yaşanmazken, evde büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Siirt Belediye Eş Başkanları Berivan Helen Işık ve Peymandara Turhan Aslanhan ailesini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular. Eş Başkanlar Işık ve Turhan aile fertleri ile tek tek ilgilenerek Siirt Belediyesi olarak yanlarında olduklarını belirttiler.

Siirt Belediyesi Eş Başkanı Peymandara Turhan yaptığı açıklamada” Alan mahallesinde oturan Aslanhan ailesinin evinin yandığı bilgisine ulaştık. Belediye Eş Başkanımız Berivan Helen Işık ve Meclis Üyelerimiz ile birlikte Aslanhan ailesine ziyaret gerçekleştirdik. Yapmış olduğumuz incelemelerde evin kullanılmaz hale geldiğini gördük. Siirt Belediyesi olarak Aslanhan ailesinin yanındayız. Evi yanan aileye Siirt Belediyesi olarak bir ev kiraladık ve gıda yardımında bulunduk” dedi.

Aslanhan ailesi Siirt Belediye Eş Başkanları ve Berivan Helen ışık ve Peymandara Turhan’a desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.