Eşbaşkanlarımız Kilit Parke Çalışmalarını İncelediler

28 Ağustos 2019 Çarşamba 10:06:36

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kilit parke çalışmalarına devam ediyor. Doğan Mahallesi, Bahçelievler Mahallesi ve Afetevler Mahallesinde Fen İşleri Ekipleri hummalı bir çalışma başlattı.

Belediye Eşbaşkanlarımız Berivan Helen Işık ve Peymandara Turhan Meclis üyeleri ile birlikte yapımı devam eden kilit parke çalışmalarını inceledi. İlk olarak Doğan Mahallesi Mithat Öktüren Caddesinde devam eden çalışmaları inceleyen Eşbaşkanlarımız burada yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldılar. Mithat Öktüren Caddesinde bulunan esnaf ile de görüşen Eşbaşkanlar Işık ve Turhan sorun ve talepleri dinlediler. Buradaki esnaflar Belediyemizce yapılan yol çalışması için teşekkür ettiler. Daha sonra Behçelievler Mahallesine geçen Eşbaşkanlarımız burada devam eden çalışmaları da inceleyerek işçilere kolay gelsin dileklerinde bulunup yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kilit parke çalışmalarının devam edeceğini belirttiler.